Author Topic: download_externals.cmd doesn't work for me.  (Read 403 times)

Offline Some1NamedNate

  • Active artist
  • *
  • Posts: 11
  • Gender: Male
  • Operating System: Windows 10 Home v1903 x64
download_externals.cmd doesn't work for me.
« on: June 26, 2019, 07:18:38 »
I wanted to compile OpenMPT UTF-8 x86 with all the necessary external software present (ASIO SDK etc.), but I hit a snag when I tried to run the download_externals.cmd script. No matter how much I tried, it returns an error. Is there something to do with my system or the script?

Offline manx

  • OpenMPT Developers
  • *****
  • Posts: 237
Re: download_externals.cmd doesn't work for me.
« Reply #1 on: June 26, 2019, 07:28:24 »
What is the error?

Offline Some1NamedNate

  • Active artist
  • *
  • Posts: 11
  • Gender: Male
  • Operating System: Windows 10 Home v1903 x64
Re: download_externals.cmd doesn't work for me.
« Reply #2 on: June 26, 2019, 08:38:06 »
After pressing Enter at the first prompt, it returns "system cannot find specified path".

Offline manx

  • OpenMPT Developers
  • *****
  • Posts: 237
Re: download_externals.cmd doesn't work for me.
« Reply #3 on: June 26, 2019, 08:47:14 »
The first thing started after the prompt would be powershell.

Offline Saga Musix

  • OpenMPT Developers
  • *****
  • Posts: 6,726
  • aka Jojo
    • Download music, samples, VST plugins: Saga Musix Website
  • Operating System: Windows 10 x64
Re: download_externals.cmd doesn't work for me.
« Reply #4 on: June 26, 2019, 15:35:30 »
Side note: You should be using OpenMPT.sln, not OpenMPT-UTF-8.sln. The latter is just used for internal testing, but it is not the same as what is used for the official version, and does not give you any advantages regarding unicode support.
ยป No support, bug reports, feature requests via private messages - they will not be answered. Use the forums and the issue tracker so that everyone can benefit from your post.