Author Topic: .45 Treeview says FX0, plugin list says FX1  (Read 2954 times)

Offline LPChip

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5,044
    • http://lpchip.nl
  • Operating System: Windows 10 Pro x64
.45 Treeview says FX0, plugin list says FX1
« on: February 01, 2007, 22:25:38 »
Full Version:
OpenMPT v1.17.045

Description of the bug:
The treeview doesn't give the same output as the plugin list, which makes it hard to take as reference. I was trying to copy the same list when I noticed that this happens.

Eg. Treeview says:
  • Plugins

FX0: Chainer VST
FX1: Chainer VSTi

while in the plugin list it says:
FX1: Chainer VST
FX2: Chainer VSTi

The rest of the program seems to start from FX1, only the treeview starts with 0.

How often does it happen?:
always

How to reproduce (step by step description):
n/a
"Heh, maybe I should've joined the compo only because it would've meant I wouldn't have had to worry about a damn EQ or compressor for a change. " - Atlantis
"yes.. I think in this case it was wishful thinking: MPT is makng my life hard so it must be wrong" - Rewbs

Offline rewbs

  • OpenMPT Developers
  • *****
  • Posts: 578
.45 Treeview says FX0, plugin list says FX1
« Reply #1 on: May 13, 2007, 13:48:05 »
1.17.02.47 fixes this, I think.

Offline LPChip

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5,044
    • http://lpchip.nl
  • Operating System: Windows 10 Pro x64
.45 Treeview says FX0, plugin list says FX1
« Reply #2 on: May 13, 2007, 15:01:19 »
Bug is confirmed. :)

Thanks for the patch. Closing this one.
"Heh, maybe I should've joined the compo only because it would've meant I wouldn't have had to worry about a damn EQ or compressor for a change. " - Atlantis
"yes.. I think in this case it was wishful thinking: MPT is makng my life hard so it must be wrong" - Rewbs